Фотографката Чи Йо работи в Ню Йорк. Тя е завършила

...
Фотографката Чи Йо работи в Ню Йорк. Тя е завършила
Коментари Харесай

Ето ги ужасните мъчения, на които се подлагат жените в Южна Корея в името на красотата

Фотографката Чи Йо работи в Ню Йорк. Тя е приключила Сеулския университет със компетентност " дизайн на образните връзки " и работи в Центъра за снимка. Снимките на Чи се радват на огромна известност измежду редица именити издания.
Последният ѝ план е Beauty Recovery Room.


Проектът е отдаден на дамите, които одеве са се подложили на пластична интервенция. По този метод, създателят желае да покаже на света физическата цена на обществения напън в Южна Корея, където пластичните интервенции са станали неделима част от публичната просвета.


Според данни на Международното общество за естетическа хирургия, Южна Корея е страната с максимален брой интервенции за хубост на глава от популацията.




Медиите, в които преобладават мъжете, с всички сили постановат на обществото идеалите за съвършената жена, а на девойките не им остава нищо друго с изключение на да ги следват.


" Бях шокирана от това, по какъв начин елементарна интервенция правеше момичето щастливо. Докато правех фотосите те изпитваха ужасни болки, само че даже през тях аз усещах голямо неспокойствие. Вълнение на сбъднатите очаквания ", споделя Чи.


За да направи фотосите, Чи известно време се е грижела за девойките, хранила ги е, носила им е медикаменти.




Забавното е това, че с доста от тях тя е станала другарка, само че 3-4 месеца след интервенцията те преставали да споделят с нея. Тя била за тях спомен от остарелия живот, когато те не са били чак толкоз красиви.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР