Фотографията играе важна роля в живота на всеки човек, дори

...
Фотографията играе важна роля в живота на всеки човек, дори
Коментари Харесай

5 идеи за фото и видео предизвикателства с Huawei P40 lite и четворната му 48 MP AI камера

Фотографията играе значима роля в живота на всеки човек, даже в най-неподозираните обстановки. Чрез нея можем да изследваме света към нас и да изживеем даден миг от разнообразни гледни точки. Тя също ни оказва помощ да запазим скъпи мемоари, както и да почувстваме прекарванията на другите.

Днес всеки може да се потопи в света на фотографията посредством все по-усъвършенстваните и интелигентни функционалности на камерите на смарт телефоните, и тъкмо това е в основата на философията на сериите P на Huawei. От тази седмица на пазара са три нови нейни представители, a точно P40 Pro, P40 lite и P40 lite Е. Благодарение на всеки от тях можем да открием скрита страст във всяка минута на всеки ден. С устройство, което е постоянно с нас, можем да си създадем фото дневник, по който да си спомняме и описваме какво сме видели, претърпели, и кои мемоари бихме желали да съхраним. Но още по-важно е, че можем да изострим погледа си и развихрим въображението си и да превърнем сниманото в метод на другарство с нашите другари, с доста въодушевление, минимални старания, и високо качество.

Ето няколко хрумвания, основани на най-балансирания й представител – Huawei P40 lite. Той е напълно наличен, с целесъобразна цена без контракт от 599 лева, само че предлага висок клас четворна камера с изкуствен интелект, което значи богат избор от гледни точки, ъгли и дистанции на снимане, с които да се заиграете с фото обектите си както в затворени и кардинално сложни за положително хващане в кадър пространства, по този начин и с необятни и далечни хоризонти, и несъмнено – с автопортрети и портрети на хората към вас. Работещата с изкуствен интелект фотографска система на Huawei P40 lite се състои от 48 MP съществена камера, 8 MP ултраширокоъгълна камера, 2 MP макро камера и 2 MP боке камера.





Повече елементи – по-голям избор
С помощта на впечатляващата 48 MP съществена камера можете да заснемате фотоси с в действителност висока резолюция. Високата резолюция значи запечатването на задоволително детайлна информация, тъй че след това да можете да си изрежете даже единствено част от фрагмента, с обекта, който желаете да запазите и покажете, и той да наподобява като независимо сниман. И защото не постоянно имаме шанса да натиснем „ спусъка “ в най-подходящия миг, новата технология на Huawei дава опция няколко поредно снимани фрагмента автоматизирано да се комбинират в оптималната крайна фотография.

Дори микросветът към нас е неподозирано разнороден и постоянно се случва непринудено да желаяме да заснемем нещо, намиращо се в надалеч не съвършено осветяване. Случва се вкъщи, както и на терасата или в градината, когато желаяме да вземем за пример да осезаем свободата на необятното нощно небе. Помислено е и за това – със Super Night Mode фотосите на нощното небе ще бъдат още по-ясни и красиви, в сравнение с очаквате.

Простор даже в дребното пространство. И да се погледнем в кривото огледало.
8-мегапикселовата широкоъгълна камера е обичаният боеприпас на пътуващите хора, за снимане на пейзажи и огромни архитектурни забележителности. Широкоъгълният обектив обаче има и голямо преимущество при улавянето на повече обекти и въобще по-голямо очевидно пространсто при снимане от близко. Например с елементарен обектив мъчно можете да покажете по какъв начин сте пренаредили хола си, само че широкоъгълният ще улови труда ви в неговата целокупност. И несъмнено, можете елементарно да хванете цялото семейство в един кадър. Ако дадете воля на експериментаторския си дух и възприятие за комизъм, с нея можете да постигнете и доста занимателни, съзнателно изкривени портрети. Можете да си извършите даже фото албум от „ стаята с кривите огледала “. Успехът ви в обществените мрежи е обезпечен, най-много с провокираните от вас усмивки.



Големите секрети на дребните неща
Широкият обектив оказва помощ да хванете повече в кадър, до момента в който макро обективът ви разрешава да „ видите “ в действителност дребните неща към вас. Опитайте да влезете с камерата в микросвета на сладкишите, които вършиме, или даже на мини детайлите от тяхната декорация. Ако имате екзотични подправки и ги снимате от близко, може да завихрите даже куест „ какво има на тази фотография “.

Човекът в центъра на света
Правенето на портрети би могло да бъде развой на интензивно другарство сред хората, които влизат в ролята на модел и на фотограф. Опитайте, прекарването си заслужава, а с HUAWEI P40 lite – резултатите също. Но даже да сте сами у дома, с Huawei P40 lite имате и чудесна алтернатива за прелестни селфита с минимални старания – системата усъвършенства както субекта, по този начин и фона на фотографията. Можете да си извършите серия автопортрети от разнообразни часове на денонощието. С режима Super Night Selfie 2.0, слабото осветяване няма да попречи, даже ще направи фотосите ви по-интересни.

Разкажи ми с видео
Снимането и шерването на видео може да направи общуването ви чрез визии доста по-естествено. Видеото е езикът на новото време, а до момента в който записва, HUAWEI P40 lite може да разпознава скелетната конструкция, ставите, стойката на субекта, както и околната среда, с цел да даде разкрасяване на тялото в действително време. След това, мощният AI Video Editor оказва помощ да се сътвори завладяващо наличие, добавяйки музика за декор и изрязвайки фрагментите по образован метод. Можете да изберете от разнообразни видео резултати за преход или да приложете образец единствено с едно натискане. Поставете си всекидневно предизвикателство да създавате забавен видео роман. И несъмнено – споделяйте!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР