Фотографът на знаменитости Тери О'Нийл, прочул се със снимките си

...
Фотографът на знаменитости Тери О'Нийл, прочул се със снимките си
Коментари Харесай

Почина фотографът на знаменитости Тери О`Нийл

Фотографът на звезди Тери О'Нийл, прочул се със фотосите си на "Бийтълс " и "Ролинг стоунс ", умря на 81-годишна възраст след продължителна борба с рак на простатата, заяви уеб сайтът "Контактмюзик ".

"С натежало сърце би трябвало да оповестим, че ни напусна Терънс "Тери " О'Нийл, Командор на Ордена на Британската империя.

Тери беше незабравим човек. Всеки, който е имал шанса да го познава или да работи с него, може да свидетелства за великодушието и скромността му. Легендарните фотоси на този знаков фотограф за последните 60 години вечно ще останат запечатани в паметта, спомените и сърцата ни ", се показва в известието, направено от говорителка на "Iconic Images ".

Тери О'Нийл, който се бореше с рак на простатата, за последно е виждан обществено предишния октомври, когато беше почетен с Ордена на Британската империя от принц Уилям в Бъкингамския замък. По време на визитата си в двореца О'Нийл приказва сърдечно за кралската фамилия и в частност похвали пристрастеността към фотографията на брачната половинка на принц Уилям, херцогинята на Кембридж Катрин.

"Тя е доста добър фотограф ", съобщи именитият Тери О'Нийл.
Колкото до оказаната му чест, знаковият фотограф показа, че тя надвишава всичко, което е постигнал.

По време на забележителната си кариера Тери О'Нийл е снимал някои от най-големите звезди в света - членове на английското кралско семейство, Елтън Джон, холивудските звезди Джуди Гарланд и Фей Дънауей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР