Фотографът на грозните снимки на новата Мис България - Тамара

...
Фотографът на грозните снимки на новата Мис България - Тамара
Коментари Харесай

Скандалът с новата Мис България продължава

Фотографът на грозните фотоси на новата Мис България - Тамара Кочорапова, ще бъде даден на съд, написа "Телеграф ". Шефката на състезанието Ирина Папазова готви да заведе цели 6 каузи за уронване на престижа на събитието й.

"След няколко дни вадим протоколите в едно от най-сериозните за мен излъчвания и приготвяме към този момент 4 каузи на физически лица и 2 на юридически ", разгласи собственичката на фешън организация "Интерсаунд ", която държи правата за организирането на "Мис България ".

Тя го прави поради изказванията на хора от журито, които декларирали, че не са дали своят вот за Тамара. Сред тях бяха Антония Петрова, Наталия Гуркова, Иво Танев, Марина Войкова и Габриела Кирова.

"Спокойно, скоро няма да се отървете от нас. Ще стартираме да ви изскачаме и от хладилника. Но хората са споделили - да би спокойно седяло, не би знамение видяло ", разяснява още Папазова.



И тя, и определената за победителка Тамара упрекват фотографът Валери Захов, че целеустремено е пуснал единствено 2-3 фотоси незабавно след състезанието, с цел да ги компроментира.

Той обаче е безапелационен, че няма целенасочена офанзива към новата Мис България и няма никакви спомагателни обработки на фотографията, която скандализира обществеността.

"Снимките въобще не са манипулирани, просто ги разгласих напълно естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който ужасно доста изкривява ", изясни Захов.



Той призна, че като визия от всички участнички единствено Тамара и още няколко девойки са имали напълно тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице ", посочи той.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР