Фотограф улови грацията и красотата на танца в серия от

...
Фотограф улови грацията и красотата на танца в серия от
Коментари Харесай

Грация и красота: Голи танцьори и танцьорки сътвориха нещо изумително по покривите на Ню Йорк

Фотограф улови грацията и хубостта на танца в серия от фотоси на 11 танцьори, позиращи голи по покривите на Ню Йорк. Омар Роблес снима балетисти повече от четири години по целия свят – от Мелбърн до Рио де Жанейро, оповестява „ Дейли Мейл “.

Омар е въодушевен от личното си минало и желае да даде опция на танцьорите да опишат истории си посредством езика на тялото.

„ Преди да бъда фотограф, учих и се изявявах професионално като мим. Открих във фотографията подобен метод за основаване на истории, употребявайки само езика на забележимото “, споделя той.

В последната си серия, озаглавена „ Танц на голо небе “, той демонстрира една по-уязвима страна на изкуството на танца, противопоставяйки грубата градска среда на голите, незащитени тела на танцьорите.

Една от дамите на фотосите – Британи Кавако, споделя, че се въодушевила да взе участие в сесията, тъй като дълго време не можела да одобри изображения на личното си тяло, изключително откакто била насилена полово.

Снимката, която евентуално ще притегли най-голямо внимание, е тази на Карина Теран. Тя не се опасява да покаже голото си бременно тяло, а посредством танца желае да разкрие какво велико нещо е майчинството.













Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР