Фотограф трябваше да избира: или да си плати лечението и

...
Фотограф трябваше да избира: или да си плати лечението и
Коментари Харесай

Мислите си, че на Запад е супер? Прочетете тази история за повърнати литри кръв, фотограф и пари за здраве

Фотограф трябваше да избира: или да си заплати лекуването и фамилията му да остане на улицата, или да почине. И той избра второто.
Жителят на Лос Анджелис Конан Сорано се бори за живота си в течение на година, откакто претърпя повреда с мотор. Лечението обаче се оказа толкоз скъпо, че 39-годишният фотограф трябваше да избира: да остане безприютен или да почине. Притеснявайки се за бъдещето на своята майка, Конан избра второто и преди гибелта си писа във Facebook, молейки приятелите си да бъдат с него в този сложен миг.

 Фото © Facebook/Conan Soranno

" На 20 август повръщах литри кръв. Трябваше незабавно да отида в болница, само че аз просто нямах пари. Дори звънях на другари в три часа през нощта, мислейки, че загивам. За да не съм самичък в последните си мигове живот ", показа Конан Соррано. " За да си платя наема, трябваше да си продам джипа. Нима това е вярно, хората да вършат такива неща, подобен комплициран избор ", пита също той.

 Фото © Facebook/Conan Soranno

В един от своите постове Конан оповестява на своите почитатели, че даже и да не могат да му оказват помощ материално (което не е задължително), помощта в прочувствен проект е не по-малко значима. По думите му, човек не би трябвало да се усеща зарязан, единствено тъй като е на ръба сред живота и гибелта.

 Фото © Facebook/Conan Soranno

Конан е умрял няколко дни, откакто е разгласил последния си пост във Facebook.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР