фото: Прессекретариат на държавния главаПродължават консултациите на Румен Радев за

...
фото: Прессекретариат на държавния главаПродължават консултациите на Румен Радев за
Коментари Харесай

Президентът Радев: Явно е, че електронно гласуване за тези избори не може да стане категорично

фото: Прессекретариат на президента

Продължават консултациите на Румен Радев за идните избори. И през днешния ден той се среща с извънпарламентарни партии.

" Явно е, че електронно гласоподаване за тези избори не може да стане изрично, само че има одобрени способи в други страни –  гласоподаване по пощата е изцяло допустимо , несъмнено при сериозна готовност и на изпълнителната, и на законодателната власт, както и видеонаблюдение в действително време на преброяване на бюлетините, попълване на протоколите и качване на протоколите в обща осведомителна платформа за понижаване на всевъзможни благоприятни условия за операция на изборния развой ".

Това разгласи президентът Румен Радев по време на следващата доза съвещания за датата на парламентарния избор. Днес на " Дондуков " 2 Радев се срещна с водача на " Републиканци за България "   Цветан Цветанов. 

Още в самото начало Цветанов се оплака на президента, че не го канят в националната телевизия и изиска промяна на Министерство на вътрешните работи шефовете в страната, предава Дарик.

" Голямата тревога идва в организационната работа. За да има в допълнение успокоение у жителите е нужно да има ротация на всички регионални шефове на полицията на Министерство на вътрешните работи ", съобщи някогашният втори в ГЕРБ, който един мандат беше и вътрешен министър.

Цветанов изясни, че това ще даде опция да се пресечен зависимостите и ползите, които хора на място биха желали да упражнят върху гласоподаватели. Според него по този начин ще може да се противодейства и на купения избор от гетата. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР