фото: PixabayИнтересна неделя се очертава за стрелците. Любимият човек ви

...
фото: PixabayИнтересна неделя се очертава за стрелците. Любимият човек ви
Коментари Харесай

Интересен ден за стрелците

фото: Pixabay

Интересна неделя се обрисува за стрелците. Любимият човек ви е подготвил изненада. 

Ето и цялостния хороскоп:

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно, поучават от

Телец

Телците през днешния ден могат да се похвалят с извънредно безгрешна вътрешен глас. На всеки въпрос от серията „ какво е било, какво ще бъде и с какво ще се успокои сърцето ни ”, сте подготвени да дадете гръмотевичен и прецизен отговор, само че единствено при положение, че това не се отнася персонално до Вас. Ще раздавате отлични препоръки на всички искащи ( а в случай че би трябвало да сме точни – и на нежелаещите), само че не знаете по какъв начин да решите личните си проблеми. Всъщност всичко е доста просто - през днешния ден нищо не се постанова да разрешавате. Заемете се с нещо радостно.
 

Близнаци

Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.
 

Рак

Обърнете през днешния ден внимание на представителя на противоположния пол, който постоянно Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в публичния превоз или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или другояче - замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?...
 

Лъв

И сами няма да разбирате през днешния ден, на къде върви Вашия персонален живот и какво може да вършиме с него. Затова се насладете на този неповторим късмет, да се реете в случайно направление. Може пък това да Ви трансферира в прелестното бъдеще без Ваше присъединяване...
 

Дева

В утринните часове неопределеността на обстановката може да Ви подейства много на нервите(особено в случай че рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи опция да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите връзките с родителите си или с други, значими за Вас хора. Замисляйки това или това начинание, даже то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово положение. Ако макар здравия разсъдък започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат на вятъра похабени.
 

Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.
 

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
 

Стрелец

През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.
 

Козирог

Поспрете се за малко и си спомнете тези неща, които наскоро сте споделили. След това „ превъртете ” събитията малко напред и вижте, до какви последици са довели те. Нетърпението Ви не носи изгода на връзките Ви - нужни са малко отмора и време, с цел да може изцяло да разкрият своя капацитет. Стремежът за ускорение на събитията няма да даде стремежи резултат. Опитайте да поддържате връзка повече, и ще се появи опция, да започнете всичко от начало.
 

Водолей

Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
 

Риби

Имате поради единствено един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се обстановка, изключително в случай че тя се отнася до персоналния Ви живот. Срещнете се с този човек, или най-малко му позвънете. Ако не знаете какво да вършиме, и изключително в случай че се визира Вашата кариера или известност, без съмнение потърсете помощ. В края на крайщата си спомнете, какъв брой пъти в предишното сте предложили своята помощ, дори и без да са Ви молели за това.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР