фото: pixabay.comНедоволството е за пореден ден. Демонстрации има в много

...
фото: pixabay.comНедоволството е за пореден ден. Демонстрации има в много
Коментари Харесай

На много места в Аржентина се водят демонстрации срещу легализацията на абортите

фото: pixabay.com

Недоволството е за следващ ден. Демонстрации има в доста градове

Хиляди излязоха на митинги в Аржентина против оферти от държавното управление законопроект в южноамериканската страна за легализацията на абортите, съобщи Агенция Франс Прес.

" Разбирам обстановката, в която доста дами изпадат и това, че те страдат като жертви на принуждение и при нежелана бременност. Но разбирам и феминистите, и мнението им за правата на дамите. Все отново обаче не одобрявам абортите, не ги признавам за право на дамите ", сподели една от участничните в демонстрацията в Буенос Айрес, която беше най-многобройна.

Те носеха табели с надписи " Спасете два живота " и " Марш за неродените ", до момента в който обикаляха улиците на разнообразни градове в Аржентина, мобилизирани тук-там от католически или евангелски групи.

В събота , само че против ограничението на правото на аборт. Акциите във Варшава и други полски градове, бяха проведени под лозунга " В името на майката, дъщерята, сестрата ".  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР