ФОТО: ПИКНад 10 000 души събра митингът на ГЕРБ, който

...
ФОТО: ПИКНад 10 000 души събра митингът на ГЕРБ, който
Коментари Харесай

Над 10 000 на митинга на ГЕРБ

ФОТО: ПИК

Над 10 000 души събра митингът на ГЕРБ, който изкрещя на Румен Радев: Не сме мутри. За митинга пред Министерския съвет пристигнаха деятели на ръководещата партия от цялата страна. Събитието е оповестено в поддръжка на демокрацията и евроатлантическия път на България. Припомняме, че президентът, който през вчерашния ден влезе в ролята на Кръстника, позволявайки на екзалтирани почитатели да му целуват ръка като на дон Корлеоне, приключи речта си на тротоара с думите: Мутри, вън!

Хората на площата желаят оставката на Румен Радев. В първите редици са и депутатите на ГЕРБ.

" Да защитим законно определеното държавно управление на България! Никой не може да си разреши да назовава " мутри " хората, които работят за бъдещето на България. Да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки!, оповестиха ГЕРБерите, съобщи ПИК.

 

Депутатът Маноил Манов прикани хората да не търпят отношението на Румен Радев, който ги назовава мутри. „ Няма свещени и непокътнати хора, единствения човек който има цялостен имунитет това е президента. Той си разрешава да приказва по тази причина, че разделяме обществото, той си разрешава да ни дели на хубави и неприятни, на негови подчинени, които не могат да бъдат проверявани от прокуратурата. Ние нямаме секретни документи в касите “, сподели Манев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР