фото: pexels.comДо дни от компанията ще дадат достъп до официалните

...
фото: pexels.comДо дни от компанията ще дадат достъп до официалните
Коментари Харесай

Twitter обяви, че ще блокира всички профили, за които има съмнения, че се ползват от Тръмп

фото: pexels.com

До дни от компанията ще дадат достъп до формалните сметки на президента на Джо Байдън. Тръмп пък обмисля опция на Twitter. 

След като блокира за непрекъснато персоналния акаунт на президента , нощес обществената мрежа Twitter заяви, че ще вземе ограничения против всеки различен акаунт в своята система, в случай че към момента настоящият президент на Съединени американски щати стартира да го употребява, съобщи ТАСС, цитирайки представител на мрежата.

 

Последва и известие, че Twitter стопира акаунта на президентската акция на Тръмп - @TeamTrump, поради нар

Ръководството на компанията, чиято благосъстоятелност е Twitter, съобщи, че счита да съобщи контрола над формалните сметки на президента на Съединени американски щати и на Белия дом на демократа , откакто той постави клетва като идващия президент на страната на 20 януари. Именно на тези сметки в Twitter Тръмп се опита да пусне свои туитове след блокирането на персоналната му страница там, само че те бяха незабавно отстранени от модераторите на мрежата.

После текстовете на тези туитове бяха публикувани от пресслужбата на Белия дом. " Както аз от дълго време споделях, Twitter отива все по-далече и по-далече в ограничението на свободата на словото, и не щеш ли през днешния ден чиновниците на Twitter, в съгласуваност с демократите и радикалните леви, отстраниха моя акаунт от тяхната мрежа, с цел да принуждават мене и вас да мълчим ", написа Тръмп, представен от ТАСС.

Президентът републиканец разгласи, че  преглежда опцията за основаване на лична, различна на Twitter платформа, откакто неговата бе блокирана от администрацията на обществената мрежа .

ушаване на разпоредбите на мрежата.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР