Фото на Крисия от рождения ден на пиарът на звездите

...
Фото на Крисия от рождения ден на пиарът на звездите
Коментари Харесай

Крисия лъсна на фото как Наско Лазаров и пуска ръка

Фото на Крисия от рождения ден на пиарът на звездите Наско Лазаров, който отпразнува 50-годишен празник скоро хвърли в смут фейсбук потребителите.

Но на някои от фрагментите с Крисия можем да забележим по какъв начин възрастният чичко  е пуснал ръка на младото момиче и я е хванал за дупето. Тази фотография провокира необикновен скандал в мрежата. А нападките към Лазаров бяха повече от брутални.





Крисия се засрами за себе си и за пиара на звездите и разгласява видео, в което се вижда по какъв начин Ариана Гранде е прегърната от свещеник, на който ръцете му са доста близко до  бюста на певицата. А в пояснения към клипа се споделя, че очевидно свещеникът несъзнателно е постъпил по този начин, само че на звездата по никакъв начин не й е било прелестно.

В профила си Крисия изригна: „ Всички сте отвратителни! Не одобрявам сравненията с други хора и обстановки, само че тук всички започнаха да мислят не с главите си, а с очи. А сходни неща се случват по целия свят, а такива груби реакции са неприемливи и неточни. ”

По думите на тийзвездата  днешните хора са станали огромни егоисти и това изяснява положението на всичко.



Лазаров също се отбрани като показа, че има Крисия за свое дете и не е направил нищо от неприятни намерения. Но и тя  е заела предизвикателни пози и е направила муцинки, с които кара публиката да си намерения, че в държанието на момичето има нещо, с което предизвика пиара, който може да й бъде татко и дори дядо.

Потребителите са безпощадни и  пишат: ”Непристойно е Господинът да си поставя там ръката. Защитавам я тъй като е млада и няма татко. Някой може да се възползва от нея, откакто няма опора. ”, а това е единствено дребна част от отрицателните мнения в мрежата.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР