ФОТО - Фейсбук страница Зоокът АлисАко се чудите как да

...
ФОТО - Фейсбук страница Зоокът АлисАко се чудите как да
Коментари Харесай

Подарете на хлапето уикенд с кенгуру

ФОТО - Facebook страница Зоокът Алис

Ако се чудите по какъв начин да разнообразите уикенда си, зоокът „ Алис “ е една чудесна концепция. Малката, само че доста забавна зоологическа градина се намира в село Лесковец, на 14 км от град Перник. На безшумно и умерено място в края на селото, покрай борова гора.



В нея може да се запознаете с двойка лопатари и двойка муфлони. Има също ему, фазани, пауни, черни лебеди, кенгуру, носати мечета и доста други екзотични животинки, измежду които и най-любимите на всички гости Алпаки. Повечето животни са от близки страни като Словения, Белгия и Холандия.

Най-хубавото в зоокът „ Алис “ е, че всички гости влизат в двора с животните и се разхождат измежду тях – могат да ги снимат, пипат и хранят, което е огромната атракция освен за децата, само че и за множеството възрастни.



Зоопаркът е кръстен на дребната Алис – щерка на семейстовото, което основава мястото още предишното лято. Цялото семейстово обича доста животните и постоянно е имало в двора си забавни представители. Това довело и до концепцията да отворят вратите на дома си за странични гости.

Зоокът „ Алис “ е отворен от сряда до неделя сред 10:00 и 18:00 часа.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР