ФОТО: БИ ТИ ВИЕдва ли някой може да каже откога

...
ФОТО: БИ ТИ ВИЕдва ли някой може да каже откога
Коментари Харесай

Мексиканец пя „Детелини” с Лили

ФОТО: БИ ТИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)

Едва ли някой може да каже от кой момент Лили Иванова не е пяла „ Детелини “. След дълга обичаната на цяла България ария прозвуча съвсем на финала на концерт край езерото в Панчарево. И публиката безусловно полудя. Всички пееха в хор със своята обичана певица, която в продължение на час и половина не спираше да споделя своите приказки за любовта, щастието и вярата, заяви бТВ.

Над 700 души посрещнаха първия ден на лятото навън, в компанията на Лили и нейните музиканти – Ангел Дюлгеров, Веселин Веселинов-Еко, Огнян Енев, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокалното трио „ Ла Ти Да “.  Сред най-запалените почитатели бе и мексиканец, пристигнал да чуе онлайн дамата, за която преди този момент е чувал единствено митове. Когато Лили разбра за неговото наличие, го поздрави на британски: Hello. How are you? Do you like Bulgaria? Застаналият пред сцената чужденец бе толкоз стъписан от непредвиденото внимание, че изобщо не съумя да отговори на поздрава, а просто се скри в публиката.

Златните шлагери на Лили – „ За тебе бях “, „ Щурче “, „ Искам те “, „ Невероятно “, по-новите – „ Дали “, „ Обичай ме “, „ Вкусът на прегрешението “, и най-новите – „ Главна роля “, „ Бурната река “, „ Мигът и любовта “, за следващ път потвърдиха нейния висок професионализъм на актьор, роден с умеенето да улавя най-хубавото от предишното, насладата от момента и щастието от хубостта на утрешния нов ден. И всичко това като ток минава през нейната персона и излиза от гласа й, с цел да влезе в сърцата на хората.

Незабравимата юнска вечер приключи със вцепеняващ край – с композицията „ Присъда “ и стиховете на Михаил Белчев – „ Последната ми дума ще е ария “.

Следващите спирки от турнето на Лили Иванова са в Пловдив и Варна, надлежно на 30 юни и 17 септември, само че билети за тези концерти от дълго време няма. Финалът ще бъде комплициран с две софийски дати в зала 1 на НДК – на 8 и 9 декември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР