фото: pixabay.comГърция обяви нощен полицейски час за ресторанти и барове в

...
фото: pixabay.comГърция обяви нощен полицейски час за ресторанти и барове в
Коментари Харесай

Нощен полицейски час за баровете в гръцките топ дестинации заради COVID-19

фото: pixabay.com

Гърция разгласи нощен полицейски час за заведения за хранене и питейни заведения в някои от топ туристическите си дестинации, поради възходящия брой случаи на ковид, предаде БГНЕС.

Говорителката на държавното управление Аристотелия Пелони разгласи също нови ограничавания за влизане на идващи от Балканите и идващите със аероплан от няколко страни от Европейски Съюз.

Зоните, в които заведения за хранене и питейни заведения ще бъдат затворени от среднощ до 07:00, включват известните острови Миконос, Санторини, Корфу, Родос и Крит

Ограниченията ще важат от вторник до 23 август.

В допълнение, всички пътуващи със аероплан от Белгия, Чехия, Холандия, Испания и Швеция, идващи от 17 август, би трябвало да дават негативен резултат от тест за COVID-19, получен до 72 часа преди влизане, както и всички идващи по земя.

От 16 август дневно от Албания ще бъдат допускани единствено 750 души, сподели Пелони.

Гръцката работа за публично здраве в неделя разгласи 203 нови случаи на ковид, най-вече от началото на пандемията. От вируса в Гърция са умряли 212 души.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР