Форумът Шумът на парите, който тази година ще се проведе

...
Форумът Шумът на парите, който тази година ще се проведе
Коментари Харесай

Инвестиции у нас или в региона?

Форумът Шумът на парите, който тази година ще се организира за 9-а поредна година, още веднъж ще започва с панел „ Капиталови пазари “. Дискусията още веднъж ще бъде водена от Илиян Скарлатов, ръководещ сътрудник на Mane Capital, а наличието в залата е гратис за всички искащи.

Основната тематика тази година – вложения в България и в района.

Сред лекторите личат имената, както на изпълнителните шефове на Българската и Македонската фондови тържища Иван Такев и Иван Щериев, по този начин и на представител на Атинската фондова борса, който следва да бъде конкретизиран.

От българска страна ще вземат присъединяване още и Николай Ялъмов, ръководител на Борда на шефовете на Капман Холдинг, Георги Бабев, член на Съвета на шефовете на Градус, и Никола Янков, ръководител на Съвета на шефовете на Експат Асет Мениджмънт.

Основните тематики, които ще обиден участниците, са новите артикули, които следва да бъдат пуснати на пазара в България, идното първично обществено предложение на Градус на Българска фондова борса и ETF-ите на Експат, които към този момент покриват 11 районни пазара.

Повече информация за Шумът на парите можете да намерите на уеб страницата на събитието или във Facebook.

Спонсори на конференцията Шумът на парите през 2018 година са Първа Инвестиционна банка, CSOFT, Philip Morris, SIRMA Group, Градус, ALCOMET, TBI BANK, Admiral Markets, Qatar Airways, Garitage park, Arko Real Estate, Opel, Residential Park Lozen, Aмерикански университет в България, Юг Маркет и Юг Маркет Фонд Мениджмънт, Пощенска Банка, International Hotel Casino & Tower Suites, Amundi asset management, Сосиете Женерал Експресбанк, Mining.bg и Hotel Rila Borovets.

Организационен сътрудник на събитието е организацията за връзки с обществеността United Partners.

Медийни сътрудници на събитието са Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, Imot.bg, ФАКТИ, Businessmap.bg, в. Труд и сп. Икономика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР