Форумът ще се проведе в София, Пловдив и ВарнаНа 11

...
Форумът ще се проведе в София, Пловдив и ВарнаНа 11
Коментари Харесай

Изложението „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ среща бизнеса и младите хора за девета поредна година

Форумът ще се организира в София, Пловдив и Варна
На 11 октомври 2018 година, от 10:00 до 18:00 часа, в хотел „ Маринела “ ще се организира кариерният конгрес „ Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг .

За 9 години „ Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг “ се потвърди като мястото, където компаниите в най-динамично разрастващите се сектори в България срещат своите бъдещи сътрудници, които владеят непознати езици или имат ИТ подготовка.
Откриването на събитието е от 10:00ч., във предверие пред зала София Гранд на хотел Маринела, София. Там ще участват: Светлозар Петров – шеф на ДжобТайгър ООД Томислав Дончев – Заместник министър-председател на Р. България Ангел Ангелов – Заместник-главен шеф на Главна дирекция „ Услуги по заетостта “ към Агенцията по заетосттаПредставител на Министерство на труда и обществената политика Георги Бачев – Управляващ Директор на LiveArea – Златен спонсор на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“ Петър Торнев – Technology Delivery Lead на Accenture Bulgaria – сребърен спонсор на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“ Мария Манолова – HR управител на Milestone Systems Bulgaria – бронзов спонсори на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“Представител на Teleperformance Greece – бронзов спонсор на „Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг“
Събитието ще събере на едно място студенти и млади експерти с представители на 92 водещи български и интернационалните компании , които търсят чиновници и стажанти с умения в региона на осведомителните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг бранша.

Една от главните изгоди за работодателите е, че с присъединяване си в кариерно ревю, те си обезпечават достъп до огромен брой квалифицирани млади фрагменти. На профилираното ревю „ Дни на кариерата: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг “ могат да бъдат открити голям брой млади специалисти и завършващи студенти, които са подготвени в подобаващи за изложителите специалности и посоки.
През годините броят на посетителите пораства съразмерно с възходящия интерес от страна на бизнеса и все още това е едно от най-очакваните кариерни събития в страната.
След форума в София, събитието продължава на 15 октомври в конгресен център на Пловдивски панаир и на 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Записаните над 110 компании потвърждават потребността на бизнеса от вярно готови фрагменти и за поредна година потвърждават, че двата града се развиват от ден на ден и се подреждат до София като центрове на промишлеността.

 „ Дни на кариерата “ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се провежда от компанията за сложни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea, сребърен спонсор е Accenture Bulgaria, бронзови спонсори – Milestone Systems Bulgaria и Teleperformance Greece.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР