„Форум на комуникационната индустрия“, който ще се проведе на 9

...
„Форум на комуникационната индустрия“, който ще се проведе на 9
Коментари Харесай

“Форум на комуникационната индустрия” ще представи данните за комуникационния пазар в България за 2017

„ Форум на информационната промишленост “, който ще се организира на 9 май в Sofia Event Center, ще показа данни на Българската асоциация на информационните организации (БАКА) за чистите рекламни бюджети и медийната инфлация в България през 2017, и предстоящите стойности за 2018. Eднодневната конференция ще се организира под надпис „ Глобални направления – местен фокус” и ще направи преглед на рекламния пазар oт бизнес позиция. В три тематични панела представители на топ мениджмънта на голeмите медийни групи и рекламодатели, някои от водещите маркетингови откриватели и интернационално приети лектори ще споделят с аудиторията от маркетингови и информационни специалисти мненията и прогнозите си за трансформацията – в рекламния бизнес, потребителското държание и в цифровия свят.
Събитието ще бъде намерено с годишен преглед на бизнеса от Българската асоциация на информационните организации (БАКА), показан от София Пенева, ръководител на Управителния съвет. Tя ще покаже данни на БАКА за вложенията в другите видове медии за 2017 и 2018. Глобалните трендове и локалните провокации през годината ще се дискутират в отворен панел от топ мениджмънта на някои от най-влиятелните компании в сектора, измежду които: Дидие Щосел, CEO на Nova Broadcasting Group, Флориaн Скала, CEO на bTV Media Group, Николай Неделчев, ръководещ шеф на Publicis One, Александър Димитров, основен изпълнителен шеф на Mтел и Михаела Пиерова, общоприет шеф на Sanofi. Модератор на полемиката ще е Велислава Попова, основен редактор на dnevnik.bg. Панелът, отдаден на бизнес трансформацията ще бъде закрит с лекция на Лий Хобс, вицепрезидент Телевизия за Европа, Близък Изток и Африка на Дискавъри, който отговaря за унифицираната тактика за 360-градусов мениджмънт на платените канали, като Discovery Channel и TLC на 140 пазара.
Панелът, отдаден на постоянно изменящите се потребителски настройки, ще бъде открит от доктор Патрик ван Веен, специалист по обществено държание и създател на Apemanagement®. По обучение биолог, с богат на практика опит във неправителствения, държавния, университетския и частния бранш, доктор ван Веен ползва неповторим метод при проучването на държанието на потребителя, съпоставяйки го със същите импулси, които дефинират общественото държание при маймуните. В своите завладяващи презентации той прави занимателен паралел със обществената конструкция на приматите, и оказва помощ на фирмите да подобрят разбиранията и проблемите си като първа стъпка към намиране на съответното решение в новата действителност, в която един клик на мишката може да преобърне огромни бизнеси. Лекцията му за потребителското държание ще бъде последвана от полемика за обществената смяна в потребителя, в която ще вземат участие Марчела Абрашева, районен шеф за Югоизточна Европа на KANTAR TNS, Диньо Маджаров, шеф Изследвания в Прагматика, Мирослава Геoргиева, търговски шеф на GfK България. Модератор на панела ще бъде Стелиана Колева, шеф Обслужване на клиенти в reforma.
Последната част на събитието ще бъде отдадена на трендовете в цифровата среда, които ще имат значение през 2018 у нас. Как да оцелеем в медийния апокалипсис и какъв брой костват данните тук и в този момент ще дискутират Любен Белов, сътрудник и създател на LAUNCHub, Емил Олованов, управител на Crimtan Bulgaria за Балканите, Кристин Стоянов, изпълнителен шеф на Metric DS, Стефана Здравкова, шеф на eMAG.bg с модератор Сибина Григорова, изпълнителен шеф на Webcafe.
Първият форумът на информационната промишленост в този формат се провежда БАКА и Ogilvy Group Bulgaria с поддръжката на Discovery и Jameson.
Повече детайлности за програмата и форма за поръчка на присъединяване можете да намерите на: forum2018.baca.bg.
Цени на акредитации:

180 лева – за един участник

120 лева – за един участник от организация - член на Българската асоциация на информационните организации

* Всички цени са без ДДС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР