Формула 1 се включи в международната инициатива за набиране на

...
Формула 1 се включи в международната инициатива за набиране на
Коментари Харесай

Формула 1 с благотворителна кампания в помощ на Австралия

Формула 1 се включи в интернационалната самодейност за набиране на средства за потърпевшите от пожарите в Австралия с аукцион на пилотски продукти и директни срещи със звездите от автомобилния шампионат. Търговете ще продължат до 9-и февруари за срещите с водачите и до 16-и февруари за аксесоарите.

"Австралия постоянно е била и постоянно ще бъде специфична територия за Формула 1. Местните хора са неразделна част от нашето сплотено общество и ние изпращаме нашите най-сърдечни съболезнования на всички, които са наранени от ужасните пожари ", оповестиха от Формула 1.

Феновете на Формула 1 могат да наддават за спортни гащеризони на Макс Верстапен, ръкавици и обувки на Даниел Рикардо и шлема, който Кевин Магнусен ще носи в Гран при на Австралия на 15-и март.
Освен това, почитателите могат да си обезпечат срещи с водачите на Мерцедес - Люис Хамилтън и Валтери Ботас, както и с техния шеф - Тото Волф. На разположение ще бъде и шефът на Ферари - Матео Бонини, а измежду офертите са още обиколка с автомобил по сигурността, визити на заводите на Макларън и Рено, както и подготвителната академия на Рено.

Всички събрани пари ще бъдат преведени на "Червения кръст " в Австралия, локалната пожарна команда и фондациите за възобновяване на засегнатите райони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР