Формирование от Сухопътните войски за участие в операцията на Европейския

...
Формирование от Сухопътните войски за участие в операцията на Европейския
Коментари Харесай

Наши рейнджъри получиха сертификат за бойна готовност

Формирование от Сухопътните войски за присъединяване в интервенцията на Европейския съюз в Босна и Херцеговина „ Алтеа “ получи оценка „ боеготов “. Проверката и оценката на бойните качества на формированието беше осъществена от 18 до 20 юли в регион Карлово и Учебен полигон „ Марино поле “ на 61-ва механизирана бригада от комисия от Съвместното командване на силите. Основната част от контингента е образувана от 3-и механизиран батальон на 61-ва механизирана бригада.

 За узаконяване на формированието беше извършено ротно тактико–специално обучение с осъществяване на задания по отбрана на силите, създаване на тактически-оперативни центрове на националния детайл и механизираната рота.

Демонстрирани бяха дейности по защита на обекти, осъществяване на разследващи патрули в зоната за отговорност и водене на разузнаване, реализиране на надзор на напредването, преодоляване на вълнения и ескортиране. Личният състав сподели висок професионализъм при осъществяване на дилемите и справедливо получи оценка „ Боеготов ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР