Формацията „Воля“ на Веселин Марешки сменя партийния си символ, зпише

...
Формацията „Воля“ на Веселин Марешки сменя партийния си символ, зпише
Коментари Харесай

Любопитно! Защо и с какво Марешки смени партийния символ

Формацията „ Воля “ на Веселин Марешки сменя партийния си знак, зпише „ Флагман “. От известно време депутати от парламентарната група имат значки по облеклата си. Тази седмица признакът бе припознат и от водача Марешки, който даде брифинг в Народното събрание с него на ревера си.



Любопитното е, че съгласно устава на партията „ емблемата на „ Воля “ съставлява бял гълъб на наследник декор, с надпис под гълъба " ВОЛЯ " с бели букви “.



Новият знак обаче съставлява нещо много по-различно – концентрични бежови и зелени кръгове.



Стефан Августинов – парламентарен помощник на Марешки и отговорник за връзките с обществеността, сподели, че това е тайнствен знак, произхождащ от античен Египет, който е бил употребен и от траките.

Той отбелязва обединяването на началото и края, Алфа и Омега, Аз-ът и Вселената, само че в центъра е господ, изясни Августинов.

Въвеждането на новия партиен знак съответствува с внезапния политически завой на „ Воля “ от последните седмици. От блестящо опозиционна и сериозна към властта групировка партията на Веселин Марешки „ обърна палачинката “ и се трансформира в покровител на държавното управление и към този момент е в ръководещото болшинство в Народното събрание.

Марешки отхвърли да поддържа и готвения избор на съмнение, като разгласи, че в случай че няма тежки корупционни кавги, за предварителен избор не трябва да се мисли най-малко до евроизборите, които са напролет на 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР