Формата на тенис таланта Адриан Андреев за турнира “Ролан Гарос”

...
Формата на тенис таланта Адриан Андреев за турнира “Ролан Гарос”
Коментари Харесай

Ивайло Трайков: Андреев е във форма за Ролан Гарос

Формата на тенис гения Адриан Андреев за шампионата “Ролан Гарос” е отлична, удостовери неговият треньор Ивайло Трайков. Българинът потегли прелестно в конкуренцията при юношите. Той записа две победи над Доминик Стрикърс с 6:3, 7:6 и над Дали Бланч с 6:3, 6:3.

“Чувства се добре. Замина с доста положително въодушевление, съобщи пред “България Днес” Ивайло Трайков. - Започна безапелационно шампионата без да загуби сет. Дано продължи по този начин. Има вяра за огромни резултати, само че значимото е да се кара стъпка по стъпка”.

Андреев е получил страховит психически подтик от присъединяване на шампионата “София Оупън”. Той се включи в надпревата с “уайлд кард” от уредниците и изцяло заслужи признанието. Софиянецът изтеза тенисиста от топ 50 Матю Ебдън, който завоюва след тайбрек в третия сет.

“За малко щеше да го бие, добави Трайков. - Мачът доста му оказа помощ. Видя, че няма нищо ужасно против елитни противници. Въпрос на време е да посвикне с мъжете. Има потребност да понатрупа още физика, тъй като най-хубавите са доста здрави в това отношение. При него е много належащо, тъй като не е висок 2 метра и няма чак толкоз мощни сервис и форхенд.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР