Forged of Blood, тактическото RPG на Critical Forge, получи за

...
Forged of Blood, тактическото RPG на Critical Forge, получи за
Коментари Харесай

Forged of Blood излиза в началото на август

Forged of Blood, тактическото RPG на Critical Forge, получи за дата на излизане първи август в Steam, а с това и напълно ново видео, в което може да видите много от геймплея на заглавието. Ако това е вашият вид игри, то сигурно Forged of Blood пък е тъкмо вашата игра.

Горното видео ни показва задоволително от комбат механиките, стратегическите детайли, богатите благоприятни условия за къстъмизация, менютата и стратегическата карта на играта.



Forged of Blood ще ви вкара в едно кръвожадно премеждие, в което би трябвало да си завърнете от дълго време изгубена империя. Играта ще включва девет вида оръжия, като всяко от тях ще има свои лични благоприятни условия за усъвършенствания, шест съществени разклонения за качествата на героя ви, система, която ще ви разреши да си създавате свои лични заклинания от набор от благоприятни условия и безкласово създаване на вашия воин, което ще ви даде разполагаем задоволително независимост, вместо да ви лимитира в авансово заложени архетипи, обобщават GameWatcher.

„ Игра на сложни избори и още по-решителни последици, Forged of Blood ще провокира играещите да вземат решения на всяко едно равнище от играта. На бойното поле, формата на героя, ефикасността на определените ходове и позиционирането ще бъдат основни за вашия триумф. А отвън него, вашите избори на картата на света ще дефинират ориста на вашето кралство и бъдещето на народа ви “, гласи част от анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР