Форест Гъмп е обявен за най-добрия филмов герой за всички

...
Форест Гъмп е обявен за най-добрия филмов герой за всички
Коментари Харесай

Това е най-добрият филмов герой за всички времена ВИДЕО

Форест Гъмп е разгласен за най-хубавия кино воин за всички времена, най-малко съдейки по повече от 1,1 милиона гласа, подадени за киномани, интервюирани от Ranker. Списъкът на портала, който класира нещата, включва осъществявания на някои от най-великите артисти на всички времена в паметни филми, епични драми, комедии, екшън и супергерой филми и доста други жанрове.

Форест Гъмп, основният воин на екранизацията на едноименния разказ от 1986 година на Уинстън Грум, получи най-вече гласове в листата, който към момента е отворен за гласоподаване. Филмът на Робърт Земекис от 1994 година се счита за класика на актуалната филмография, а комедийната драма, изобилстваща от разнородни прочувствени разтърсвания, трансформира Том Ханкс в един от най-обичаните артисти в света.

На второ място в листата на "Рангер " е Уди, каубоят от анимационния филм "История на играчките ", до момента в който на трето място е Т-800, роботът, въплътен от Арнолд Шварценегер. Топ 5 включва още Хари Потър Дъмбълдор и R2D2 от Междузвездни войни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР