FORD разпространи подробности за нов пакет за изцяло новото поколение

...
FORD разпространи подробности за нов пакет за изцяло новото поколение
Коментари Харесай

BRONCO SPORT с още повече потенциал за офроуд

FORD популяризира детайлности за нов пакет за напълно новото потомство на BRONCO SPORT, който дава обещание да даде на автомобила още по-голям капацитет за офроуд завършения.

Новият пакет се назовава Sport Black Diamond Off-Road и идва с няколко значими надграждания, главната част от коиито са свързани с консолидираното на нови защитни скари, включително предна и за резервоара, нова композиция 17-цолови Carbonized Gray джанти и 225/65 R17 многопрофилни гуми за в допълнение сцепление, и спомагателна стилистична персоналност под формата на тематични винилови приложения за екстериора.

Друга забавна оригиналност към Bronco Sport е тази, че всеки закупен негов представител идва с бонус от Ford под формата на гратис посещаване и инструктаж на специфичните трасета в тематичния парк Bronco Off-Roadeo.

" За приключенците, които желаят да получат повече от своето BRONCO Sport, ние подобряваме потребителското преживяване като предлагаме спомагателни качества с новия Black Diamond Off-Road Package, както и опция за научаване на качествата на SUV-то в Bronco Off-Roadeo ", разяснява Марк Грубер, маркетинг шеф на подразделението Enthusiast Vehicle на Ford. " Днес, съвсем 90% от клиентите на Bronco Sport, които посетят Off-Roadeo има опция още веднъж да излязат на офроуд, а 97% от потребителите получават спомагателни познания и убеденост, с цел да го осъществят ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР