Ford разпространи любопитна информация за развойната дейност, която компанията осъществява в желанието

...
Ford разпространи любопитна информация за
развойната дейност, която компанията
осъществява в желанието
Коментари Харесай

Ford срещу птичите изпражнения

Ford популяризира любопитна информация за развойната активност, която компанията осъществява в желанието си да предложи възможно най-хубавото лако-бояджийско покритие на своите коли.

Всеки притежател на транспортно средство се е срещал челно с разправията, която са птичите изпражнения по купето на автомобила, и знае, че според от стадия на тяхното престояване там, те могат и да увредят значимото и красиво покритие.

За задачата, от Ford организират реални изпитания, като даже сами правят субстанция, която дава отговор на отделяната от птиците неприятна и нежелана такава. От компанията споделят, че лабораторните им птичи изпражнения могат да бъдат конфигурирани извънредно точно, което разрешава на екипа на марката да симулира разнообразни диетични предпочитания на птиците, включително на почти всички типове птици, които могат да бъдат открити в Европа.

Последващите тествания включват "отлежаване " на изпражненията в пещ при температури от 40, 50 и 60 градуса, което наистина тества лимита на лако-бояджийското покритие. Самото то се изпитва при още по-високи температури (60 и 80 градуса), както и с ултравиолетова светлина в непрестанен тест с продължителност от 6000 часа. От Ford коментират, че последното се равнява на излагане на купето на възможно най-силната светлина на Земята в продължение на 5 години.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР