Ford разкри първите подробности за версията 2021 година на суперстното GT

...
Ford разкри първите подробности за
версията 2021 година на суперстното GT
Коментари Харесай

Ford представи първото по рода си GT Heritage Edition

Ford разкри първите детайлности за версията 2021 година на суперстното GT с представянето на неговата тематична и уникална за историята на модела серия GT Heritage Edition, както и на четири специално разработени за "стандартната " версия на автомобила пакета.

Ford GT Heritage Edition 2021 е създаден в чест на състезателните триумфи на компанията и модела в надпреварите за издръжливост (Daytona 24 Hour Continental през 1966 година). Автомобилът е изпълнен във Frozen White екстериор, с карбонови детайли, в това число и таван, приключени с транспарантен лак, асиметрични червени акценти в предната част на купето, особено създадени за серията Heritage Gold 20-цолови алуминевие джанти, червени спирачни апарати на Brembo и други.

Ориентираният към лидера интериор е подчинен на черната Alcantara, като с нея са тапицирани таванът, интрументалният панел, кормилото и други.



За най-взискателните си клиенти, от Ford са предвидили пакет Heritage Upgrade, който включва 20-цолови карбонови джанти с уникални червени акценти, черни спирачни апарати с червен надпис Brembo и специални апликации за интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР