FORD разкри първите подробности за възродената си емблема BRONCO, която както вече

...
FORD разкри първите подробности за
възродената си емблема BRONCO, която както
вече
Коментари Харесай

Това е новото BRONCO

FORD разкри първите детайлности за възродената си емблема BRONCO, която както вече стана ясно ще стъпи на пазара не само като един автомобил, а като семейство, отделено в напълно нова и първа по рода си напълно американска компания производител на 4х4 коли.

BRONCO, което дава обещание извънредно пътно поведение отвън общоприетите пътища на базова цена от 29 995 щатски $, ще се предлага в три съществени версии- с две врати, първата в историята на емблемата четириврата композиция и Bronco Sport.

Възродената легенда ще се предлага с високоефективни EcoBoost мотори, специално офроуд окачване с възможност за атакуване на скатове и водни препятствия, повече от 200 специално разработени спомагателни детайла за персонализация и допълнителна функционалност, както и с неповторимата за сегмента 7-степенна (6+1) ръчна предавателна кутия. По-голямата част от версиите на дву- и четиривратите версии на BRONCO идват с модулен таван, елементите на който могат да се разкачат и да се приберат на борда, както и с делими порти.



4х4 системата (базова и 4х4) за задвижване на BRONCO, която е налична при всички модификации, предлага избор от до 7 специално конфигурирани режима на работа, включително Normal, Eco, Sport, Slippery и Sand, както и Baja, Mud/Ruts и Rock Crawl в офроуд режим.



BRONCO идва също по този начин с най-хубавото по отношение на бордовата мултимедия и свързаност, включително и 12-инчова SYNC® 4 бордова система, както и с набор от над 1000 специални офроуд маршрута



Бъдещите притежатели на BRONCO ще могат да избират сред 2.7-литров EcoBoost V6 мотор с 310 конски сили и 2.3-литров EcoBoost мотор с 270 конски сили, а като допълнителна екипировка е налична и 10-степенна автоматична трансмисия.



Bronco Sport ще стъпи на пазара със своя двигателна гама- двулитров EcoBoost с 245 конски сили и 1.5-литров EcoBoost със 181 конски сили, в композиция с осемстепенна автоматична предавателна кутия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР