Ford разкри първата информация за изцяло новото поколение- моделна генерация 2020 година,

...
Ford разкри първата информация за изцяло
новото поколение- моделна генерация 2020
година,
Коментари Харесай

Новият FORD EXPLORER

Ford разкри първата информация за изцяло новото поколение- моделна генерация 2020 година, на хитовия си SUV модел EXPLORER, който обещава да продължи сполучливата си история с ново, по-леко, само че и по-здраво купе, сериозно увеличено технологично оборудване и още по-мощни и ефективни EcoBoost мотори.

От Ford разясняват, че Explorer 2020 е напълно нов, създаден от нулата, и благодарение на новата си архитектура за задвижване на задните колела дава обещание да предложи ново измерение на динамичността на пътя. Последното е подчертано и посредством очевидно по-спортното стилистично осъществяване на автомобила, само че от компанията акцентират и върху това, че моделът е подобрил възможностите си и за придвижване извън стандартните пътища.



Новият Explorer дава обещание да предложи по-луксозна и удобна конюнктура на борда, като инженерите и дизайнерите са обърнали особено внимание върху допълнителната шумо- и виброизолация.

В интериора на колата вършат впечатление също по този начин и новият 10.1-инчов вертикално позициониран информативен екран, а водачът ще може да разчита на високотехнологични системи като асистиращата придвижването Ford Co-Pilot360, автоматичен паркинг помощник, адаптивната система Terrain Management System с избор сред седем режима на държание на колата и други.

С трилитровото си EcoBoost V6 сърце и неговите 365 конски сили пък, Explorer 2020 се трансформира и в най-мощното предложение в цялата история на модела.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР