Ford Pro представи нов вариант на напълно електрическия Ford E-Transit,

...
Ford Pro представи нов вариант на напълно електрическия Ford E-Transit,
Коментари Харесай

Новият Ford E-Transit: зареждате по-бързо и карате по-далеч

Ford Pro показа нов вид на изцяло електрическия Ford E-Transit, който разрешава на превозвача да измине до 402 километра (WLTP) с едно зареждане на батерията. Освен това има по-бързо зареждане с изменчив ток (AC) и непрекъснат ток (DC). Клиентите на Transit могат да поръчат новия модел тази година, като първите доставки са планувани за пролетта на 2025 година

Разширението на гамата, което се предлага при поискване, се основава на приложим потенциал на батерията от 89 кВтч. Този енергиен запас разрешава изцяло електрически пробег, който е с 28 % по-висок от съпоставим сериен модел. Оборудван с това, Ford E-Transit е още по-подходящ за автопаркове, които пътуват отвън границите на града и въпреки всичко желаят да се възползват от преимуществата на електрически задвижвани и свързани търговски транспортни средства.

„ Вариантът на модела E-Transit с уголемен пробег дава още един образец за това по какъв начин Ford Pro усъвършенства продуктивността на електрифицираните автопаркове в цяла Европа “ - изяснява Ханс Шеп, общоприет управител на Ford Pro Europe - „ Това разрешава на нашите клиенти да пътуват на по-дълги дистанции сред сесиите за зареждане. В композиция с необятната гама от стилове на каросерията и поддръжката на свързаната екосистема на Ford Pro, ние в допълнение разширяваме позицията си на благонадежден сътрудник за цялостни решения за автопаркове. “

E-Transit с повишен пробег е ориентиран особено към консуматори, които употребяват транспортни средства в селски региони, в по-студен климат или по направления с по-дълги сектори от автомагистрали. Неговото задвижване също е уместно за преустройства или надстройки с по-голямо тегло или спомагателни енергийни условия.

В същото време инженерите на Ford съумяха да подобрят продуктивността на зареждане на E-Transit с уголемен пробег. В тази версия тя към този момент е 22 кВт при AC точки за зареждане вместо общоприетите единадесет. По този метод батерията на задвижването може да бъде изцяло заредена за шест часа, да вземем за пример на фирмена стенна кутия.

С непрекъснат ток (DC), новият вид на модела може даже да зарежда със 180 кВт вместо нормалните 115 кВт. Това значи, че единствено 10 минути са задоволителни за „ зареждане “ с до 116 километра спомагателен пробег. Зареждането от 10 до 80 % от цялостния потенциал лишава единствено към 28 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР