Ford потвърди слуховете, че новият Mustang ще дебютира през месец

...
Ford потвърди слуховете, че новият Mustang ще дебютира през месец
Коментари Харесай

Край на подигравките, новият Mustang пристига с 4х4

Ford удостовери слуховете, че новият Mustang ще дебютира през месец септември и показа точната дата на която това ще се случи. Най-новото потомство на американската икона ще бъде показано по време на автомобилното ревю в Детройт, което стартира на 14 септември. Новината бе обявена персонално от изпълнителният шеф на компанията посредством профила му в Twitter.
`Край

Потвърждение имаше и за това, че колата ще се предлага с механична трансмисия с шест предавки, като в края на поста даже откриваме хаштаг #savethemanuals. На по-ранен стадий от Ford разкриха, че в гамата ще бъде вместен типичен осмак, евентуално с размер от 5.0 литра. Слуховете настояват, че EcoBoost моторите от предходното поколенеи ще бъдат непокътнати, което значи, че евентуално ще забележим и 2.3-литров мотор.
`Край

Освен тях, най-новото попълнение ще бъде хибриден тракт, който за първи път ще предлага задвижване на четирите колела, гласят последните данни на доближени до Ford. Ако това се удостовери, то в предната част ще открием електромотор, който евентуално ще работи дружно с бензиновия осмак. Ако това се удостовери, огромна част от подигравките отправени към Mustang за леката му задна част и лесното му „ пързаляне “ ще спрат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР