Ford показа изцяло новия си и първи по рода си

...
Ford показа изцяло новия си и първи по рода си
Коментари Харесай

Ford Mustang Mach-Е ще постигне революция

Ford сподели напълно новия си и първи по рода си електромобил Mustang Mach-Е на особено събитие в Лос Анджелис.
Моделът би трябвало да изиграе основна роля в проектите на марката за електрификация с продажби започващи идната година.

Mach-E ще се предлага в пет равнища на съоръжение, с две разнообразни акумулатори и с две разнообразни задвижвания. Захранването идва от общоприета 75.7-кВтч батерия, а против в допълнение възнаграждение налична ще бъде и 98.8-кВтч алтернатива, при която пробегът с едно зареждане ще е по-голям от 450 км. Наличните модели на този стадий ще са Select, California Route 1, Premium, GT Performance и First Edition, като последният, както името подсказва, ще се предлага единствено първоначално. Всъщност, клиентите в Съединени американски щати към този момент могат да създадат депозит в размер на 500 $, който им подсигурява бъдеща поръчка за First Edition или Premium.

Бaзoвaтa вeрcия щe cтрувa $43 000 (€38 866) или c 4 000 $ пo-мaлкo oт нaй-eвтинaтa Tеslа Mоdеl Y. В cъщoтo врeмe Mасh-Е GT ще е по-бързо и динамично от Pоrsсhе Mасаn Turbо.

Най-скъпото равнище на съоръжение GT ще започва от 60 500 $ и ще предлага мощ от 459 к.с. и ускоряване от място до 60 благи в час (96 км/ч) в границите на 3.5 секунди.

По-обикновените версии ще разполагат с 255 к.с., а междинните ще имат 282 и 332 к.с. В взаимозависимост от избора на батерия, тягата ще доближава единствено до задната ос или до четирите колела.

В интериора на автомобила дебют за Ford прави 15.5-инчов водоравен екран, който работи с най-новото потомство инфотейнмънт система SYNC 4. До него се намира различен 10.2-инчов екран, който предлага информация за водача.

Първите доставки на модела ще станат факт към края на идната година, а през 2020 година ще забележим и спомагателни разновидности за возилото на ток. Очакваме и данни за европейската версия, защото компанията към този момент удостовери, че ще продава модела и на нашия континент.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР