Ford обяви, че публичната премиера на обновеното семейство пътнически превозвачи на марката-

...
Ford обяви, че публичната премиера на
обновеното семейство пътнически
превозвачи на марката-
Коментари Харесай

Обновеното семейство Ford Tourneo с първа публична поява

Ford разгласи, че обществената премиера на обновеното семейство пътнически превозвачи на марката- Tourneo, ще бъде представено публично пред широка публика по време на ревюто в Брюксел, което стартира в края на седмицата.

В новото портфолио са включени петместното Tourneo Courier, пет- и седемместното Tourneo Connect, и Tourneo Custom с неговата осем/девет-местна интериорна конфигурация. Автомобилите, първите доставки на които ще бъдат осъществени към средата на тази година, се отличават с изменен и усъвършенстван дизайн на екстериора и интериора, нови модерни технологии и високотехнологични задвижващи елементи.

Новото Tourneo Custom, което предлага възможност за транпортирането на до 9 човека, ще бъде налично за поръчка по-късно през тази година, като ще предложи напълно нова и със значително по-изразителен дизайн предна част, нов и по-луксозен интериор, неповторима за сегмента си настройка с шест индивидуални седалки, които могат да разположени по този начин една към друга за провеждане на бизнес срещи, интеграция на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC 3, интелигентен ограничител на скоростта, нова шестстепенна автоматизирана трансмисия SelectShift и доста други.

Ford Tourneo Custom ще се предлага с двулитров EcoBlue дизелов мотор в мощностни версии 105, 130 и 170 конски сили, а равнищата на оборудване Titanium X и Sport ще се оферират с въздушно задно окачване. В оборудването на автомобила са включени също така изцяло нови седалки с усъвършенстван комфорт, нов инструментален блок и превключватели, а по-високите равнища на екипировка ще разполагат с “плаващ ” 8-инчов сензитивен на досег централен екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР