Ford обяви, че на 26 юни ще бъдат анонсирани първите подробности

...
Ford обяви, че на 26 юни ще бъдат анонсирани
първите подробности
Коментари Харесай

Първи поглед към новия Ford F-150 през следващата седмица

Ford разгласи, че на 26 юни ще бъдат анонсирани първите детайлности за напълно новото поколение на емблемата на марката и на американското автомобилостроене като цяло- F-150.

Без да навлизат в детайлности, от Ford споделят, че в края на следващата седмица, екипът на марката ще разкрие част от новаторските решения, които можем да чакаме при новия F-150 и които ще помогнат на бъдещите притежатели на автомобила "да свършат работата ".

Като главен акцент при новия Ford F-150, който ще се предлага и в напълно , от компанията посочват изцяло новата архитектура, на която е разработен, както и предвидените възможности за възобновяване на бордовата система, интерфейса и общата функционалност отдалечено през интернет. Новост при колата ще бъде и новата система за мониторинг и управление на автомобилни флотилии.

Новият Ford F-150 ще стане част от емблематичното F-Series семейство на марката, което държи челното място по продажби при пикапите в Америка към този момент 43 години и при колите за изминалите 38 години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР