Ford Motor изтегля 456 565 SUV Bronco Sport и пикапи

...
Ford Motor изтегля 456 565 SUV Bronco Sport и пикапи
Коментари Харесай

Ford изтегля повече от 456 000 превозни средства Bronco Sport и Maverick поради риск от батерия

Ford Motor изтегля 456 565 SUV Bronco Sport и пикапи Maverick, защото транспортните средства може да не съумеят да открият невисок заряд на батерията, което може да докара до загуба на мотор и електрическа мощ по време на шофиране.

Изтеглянето обгръща избрани транспортни средства Bronco Sport 2021-2024 и Maverick 2022-2023, съгласно уведомление, оповестено в сряда на уеб страницата на Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата.

Неуспех в каросерията на автомобила и модулите за ръководство на силовото предаване да открият „ ненадейно утежняване “ на 12-волтовия заряд на батерията на автомобила може да докара до „ транспортно средство, което не може да се рестартира след автоматизирано стартиране/ събитие за прекъсване " или кара водачите да стопират, до момента в който стопират с ниска скорост, сподели Форд в документи, подадени до регулатора на сигурността на Съединени американски щати.

изтегли близо 43 000 SUV Bronco Sport, Escape заради приключване на газ, което може да аргументи пожари. През януари авто...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР