Ford анонсира, че разширява модификационната гама на хитовата си Fiesta с лансирането

...
Ford анонсира, че разширява
модификационната гама на хитовата си Fiesta
с лансирането
Коментари Харесай

Ford Fiesta ST-Line с нови Red и Black версии

Ford анонсира, че разширява модификационната гама на хитовата си Fiesta с лансирането на две специални контрастни версии на модела, наречени тематично Red Edition и Black Edition.

Новите пазарни оферти на Ford са разработени на версията Fiesta ST-Line, за която от марката споделят, че е избор на почти всеки пети клиент на марката, дошъл да си купи нова Fiesta.

Новите Fiesta ST-Line Red Edition и Black Edition идват с редица отличителни детайли по екстериора и интериора, оферират се във версии с три и пет порти, а задвижването е поверено на интернационално признатият еднолитров EcoBoost бензинов мотор във версията си със 140 конски сили. За допълнителна динамичност на пътя, представителите на двете нови специални серии са оборудвани и със спортно окачване.

Новата Fiesta ST-Line Red Edition се отличава с основен червен цвят, подчертан с черни ленти и детайли, до момента в който при Fiesta ST-Line Black Edition главен е черният цвят, а акцентите са в лъскаво алено. И двете серии идват с спомагателен заден спойлер, изпълнен в основния цвят на купето, Panther Black 17-цолови джанти, черни капаци на външните огледала и други.

В интериона на Fiesta ST-Line Red Edition и Black Edition откриваме спортни седалки с частична кожена тапицерия, волан със скосена долна част и кожен тегел на кожената тапицерия, бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC 3 със синхронизация за мобилни телефони чрез Apple CarPlay и Android Auto, а сигурността е повишена посредством консолидираното на диодни дневни и задни светлини, система за задържане на автомобила в пътното платно, система за подкрепяне на потеглянето по надолнище и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР