FORD анонсира, че изцяло новото пазарно предложение на марката- PUMA, вече

...
FORD анонсира, че изцяло новото пазарно
предложение на марката- PUMA, вече
Коментари Харесай

FORD разшири гамата на PUMA

FORD анонсира, че напълно новото пазарно предложение на марката- PUMA, към този момент предлага допълнителен избор на клиентите, в резултат на въвеждането в модификационното портфолио на нов дизелов двигагел, както и на новата луксозна версия Puma ST-Line Vignale.

Новият Ford Puma към този момент е разполагаем и във версия с 1.5-литров, EcoBlue дизелов мотор със 120 конски сили, който е конфигуриран с нова седемстепенна роботизирана предавателна кутия. Налична също по този начин е и версия на автомобила с новия мотор и шестстепенна трансмисия. В взаимозависимост от избора, който създадат клиентите, те могат да разчитат на междинен разход на гориво от 3.8 до 4.9 литра на 100 километра.

Ford Puma се предлага също по този начин и в хибриден вариант- Puma EcoBoost Hybrid, разполагаем в две мощностни версии (125 и 155 конски сили) и в комбинация с шестстепенна ръчна предавателна кутия.

Новата топ-версия Vignale на Puma е разработена въз основата на спортното ниво на съоръжение ST-Line, като главен акцент тук е първокласния жанр и опциите за персонализация. В оборудването на автомобила са включени множество алуминиеви детайли, огромен заден спойлер, диодни дневни светлини, седалки с кожена тапицерия Windsor, тапициран с кожа волан, аудиосистема B&O Sound System, система Ford KeyFree и други.

По-рано този месец, от Ford анонсираха и бъдещата премиера на спортната версия .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР