Forbes публикува своя годишен списък на най-платените модели в света

...
Forbes публикува своя годишен списък на най-платените модели в света
Коментари Харесай

Най-високоплатените модели на годината

Forbes разгласява своя годишен лист на най-платените модели в света за 2017 година, а класацията потвърждава, че това е в действителност една добра година за стилната промишленост.

10. Ашли Греъм
5.5 милиона $

 Снимка 324934

Ашли Греъм е потвърдила, че за нея няма бариери. Сега тя може да добави още едно достижение към листата си. 30-годишният модел дебютира в листата на Най-добре платените модели на Forbes тази година, което я прави първият заоблен модел, който печели място в класацията.

9. Бела Хадид
6 милиона $

 Снимка 324939

Новодошлият модел имаше натоварена работна година, позирайки за повече от дузини марки, в това число за грим Dior, Nike и козметиката Nars. На 21 години тя е най-младият член от листата на най-високоплатените модели за 2017.

8. Лиу Уен
6.5 милиона $

 Снимка 324941

Lиу Уен е първият азиатски модел, взел участие в ревю на Victoria`s Secret, лице е на Estée Lauder и лице на корицата на американския Vogue.

7. Карли Клос
9 милиона $


 Снимка 324943

Карли Клос е дефилирала на ревюта на Versace, Valentino, Gucci и няколко пъти е била на корицата на Vogue. Настоящите ѝ работни контакти включват показване на марки като Adidas, Swarovski и Express.

6. Роузи Хънтингтън-Уайтли
9.5 милиона $

 Снимка 324978

Уайтли е измежду най-желаните модели и дами по целия свят и макар че роди през юни (от Джейсън Стейтъм), продължава да бъде рекламно лице на редица международно известни марки.

5. Джиджи Хадид
9.5 милиона $


 Снимка 324949

Джиджи Хадид и сестра ѝ Бела за пръв път попадат в класацията на Forbes за най-високоплатените модели. Хадид театралничи за списания като VMAN, Elle, Grazia, Playgirl, Galore, Bitches, Silion, Eva, Banging, Shake и работи с марки като Maybelline, Tommy Hilfiger и други

4. Адриана Лима
10.5 милиона $

 Снимка 324950

Адриана Лима е най-дълго работилият ангел за Victoria`s Secret - от 2000 година досега, рекламно лице за Maybelline от 2003 до 2009 година, а сега е лице на Sportmax и ароматът Marc Jacobs.

3. Криси Тейгън
13.5 милиона $

 Снимка 324961

През 2010 година дебютира в годишната версия на Sports Illustrated Swimsuit и дружно с Нина Агдал и Лили Олдридж се появява на корицата през 2014 година Криси Тейгън има контракти за милиони долари с фешън линии и марки за питиета като Vita Coco и Smirnoff.

2. Жизел Бюндхен
17.5 милиона $

 Снимка 324980

Нейната кариера стартира през 90-те години на предишния век. Стартира с появяване по билбордове, списания и телевизионни излъчвания. Тя е лице на над 20 фешън марки от разнообразни страни като Съединени американски щати, Русия, Бразилия, Италия, Франция, Мексико, Испания, Турция, Южна Корея, Германия и Швейцария. Жизел Бюндхен има и връх в книгата на Гинес в категорията,,Най-богат супермодел на света ". Появявала се е на повече от 1 200 корици на разнообразни списания.

1. Кендъл Дженър
22 милиона $


 Снимка 324965

На 22 години тя има 85 милиона почитатели в Instagram - двойно повече, от който и да е различен модел от листата. Кендъл е част от нововъзникналото фешън придвижване " Social Media Modelling " от Harper`s Bazaar и " ерата на Instagirl " от Vogue. След като работи за рекламни акции и се снима в разнообразни фотосесии, моделът прави пробив през 2014, като театралничи на подиумите на висшата мода по време на седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и Париж. Сред марките, с които работи през последната година са La Perla, Adidas и Estée Lauder.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР