Forbes отново пусна годишната си световна класация на милиардерите, а

...
Forbes отново пусна годишната си световна класация на милиардерите, а
Коментари Харесай

Това ли е най-младата милиардерка

Forbes още веднъж пусна годишната си международна ранглиста на милиардерите, а Кайли Дженър продължава да е най-младият милиардер на планетата, съумял да натрупа самичък благосъстоянието си. Да, най-младата - тя е единствено на 22 години. Да, натрупала е сама положението си - макар известното си семейство, Кайли не наследи бизнеса си, а го построи. И да, милиардер - има повече от 1 милиард $.

Дженър за първи път попадна в листата на милиардерите през март 2019 година, след което в допълнение подсигури мястото си през ноември, когато се съгласи да продаде 51% от своята Kylie Cosmetics на козметичния колос Coty Inc. за 600 милиона $.

Сделката, която завърши през януари, прави оценка бизнеса й на към 1.2 милиарда $. Паричните средства от продажбата и оставащият й 49% дял от компанията вършат Дженър един от едвам 2095 души в света с десетцифрено благосъстояние.
 Снимка 367881

" Не съм очаквала нищо. Не предвиждах бъдещето ", признава Дженър пред Forbes, като добавя обаче, че се усеща в действителност добре от признанието. Кайли не крие, че точно въздействието й в обществените мрежи е в основата на триумфа на бизнес начинанието й.

Тя започва козметичната си империя през 2014 година, като бързо трансформира обществените си мрежи в сполучливо средство, с цел да изкарва пари. Кайли заплати на външна компания, с цел да създава комплекти червила и гланцове за устни с марка Kylie, които пусна за продажба точно в профилите си в обществените мрежи.

Първата партида от 15 000 комплекта се разпродаде в границите на една минута, което беше единствено началото на бъдещите триумфи за риалити звездата.
 Кайли Дженър, коронавирусът и новото начинание на риалити звездата
Тихата война на Кайли Дженър с COVID-19

С какво ще помогне риалити звездата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР