Фондацията на финансовия и индустриален капитал Атанас Буров връчи на

...
Фондацията на финансовия и индустриален капитал Атанас Буров връчи на
Коментари Харесай

Петър Андронов и Красимир Дачев взеха наградите на фондация Буров

Фондацията на финансовия и промишлен капитал " Атанас Буров " връчи на 31 януари 2019 година обичайните си награди.

Призът " Буров " за банково ръководство получи основният изпълнителен шеф на Обединена българска банка и кънтри управител на белгийската финансова група " Кей Би Си " за България Петър Андронов. Наградата му бе връчена от основния изпълнителен шеф на " Банка ДСК " и ръководител на Управителния съвет на фондацията Виолина Маринова.

" Нека си пожелаем да заслужаваме премиите които получаваме освен с работата, за която са ни ги присъдили, само че и с работата си в бъдеще ", сподели Андронов и напомни една остаряла белгийска сентенция, която гласи: " Почтеността е по-важна от почестите ".

Наградата на фондация " Атанас Буров " за индустриално ръководство бе присъдена на Красимир Дачев, ръководител на борда на шефовете на " Свилоза " АД и на " Група Технология на металите Ангел Балевски Холдинг " АД. Тя му бе връчена от Цветан Алексиев, който бе притежател на наградата за 2017 година.

Номинациите за премиите се вършат от настоятелите на фондацията, които по-късно гласоподават за постъпилите кандидатури.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР