Фондацията на американския актьор Джордж Клуни планира да даде 2,25

...
Фондацията на американския актьор Джордж Клуни планира да даде 2,25
Коментари Харесай

Джордж Клуни планира да даде 2,25 милиона долара за бежанци

Фондацията на американския артист Джордж Клуни възнамерява да даде 2,25 милиона $ за разкриване на седем учебни заведения за 3000 сирийски деца бежанци в Ливан, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

Джордж Клуни и брачната половинка му Амал обявиха, че фондацията желае да не разреши хиляди младежи да станат " изгубено потомство ".

" Те са жертви на географията и събитията, само че това не значи, че няма вяра ", споделиха те.

" С тази самодейност ние целим да помогнем за обезпечаване на обучение за сирийските деца бежанци и за това да могат да станат бъдещите водачи, от които обезверено се нуждае тяхното потомство ", обявиха Джордж и Амал Клуни. Освен Фондация " Клуни за правдивост " в плана вземат участие фирмите " Google " и " Хюлет-Пакард ".

Детският фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ), който управлява плана, сподели, че поддръжката на семейство Клуни е " вложение в бъдещето на целия район ". Според УНИЦЕФ Ливан към този момент е оценил положителните планове на звездната двойка. Ливанският министър на образованието Маруан Хамаде съобщи, че Ливан е " надълбоко благодарен " на семейство Клуни.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР