Фондация За Нашите Деца“ кани всички деца на 1-ви юни

...
Фондация За Нашите Деца“ кани всички деца на 1-ви юни
Коментари Харесай

Канят родители и деца на празник в Царсимеоновата

Фондация „ За Нашите Деца “ кани всички деца на 1-ви юни от 11.00ч. пред Виенския павилион в Цар Симеоновата градина на същински детски празник, дружно с положителният другар на децата мечока Прегръдко.

За eкипа на фондация „ За Нашите Деца “ 1-ви юни е специфичен празник, който означаваме дружно с нашите фамилии, деца и другари. Каним всички да се забавляваме в парка, дружно с един от знаците на фондацията – Мечето Прегръдко. Детският празник „ Прегръдка за нашите деца “ се провежда с поддръжката на община Пловдив и е с обръщение за децата, които не знаят какво е прегръдка от мама и баща, децата с увреждания и компликации в развиването, които виждат света по друг метод, само че прегръдките за тях са също толкоз значими, макара и разнообразни.

Музикално-забавна стратегия с водещи клоуните Коко, Мъри и Алфелла Круела ще забавляват с фокуси, клоунада и песни, децата и техните родители. Балонно шоу, детскотека, викторини, игри за деца и родители ще бъдат част от празничната стратегия. В обособени кътове към сцената художници и аниматори ще рисуват дружно с децата. На специфична фото будка фотографи ще запечатат усмивки и моменти на цялото семейство по време на празника.

Партньори на събитието са Сладоледите Савини, Компас, Дженерали Застраховане, The human safety net (THSN) и Допелхерц.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР