Фондация „Русе – град на свободния дух“, подкрепена от Фондация

...
Фондация „Русе – град на свободния дух“, подкрепена от Фондация
Коментари Харесай

39 проекта очакват финансиране по програма „Знание и растеж“ на русенска фондация

Фондация „ Русе – град на свободния дух “, подкрепена от Фондация „ Еконт “ завърши с приема на кандидатури на планове по стратегия „ Знание и напредък “ за 2019 година Постъпили са 39 плана на обща стойност 407 756,50 лева Исканата от Фондация „ Русе – град на свободния дух “ сума е в размер на 232 707,77 лева
В оповестения конкурс вземат участие 27 претенденти. Сред тях са Русенски университет „ Ангел Кънчев “, локални учебни заведения, учебни настоятелства, читалища, както и неправителствени организации от Русе, София, Варна и Своге.
Като се съблюдава авансово оповестения правилник, следва плановите хрумвания да преминат през два стадия на оценка: административно сходство и допустимост и оценка всъщност. С приоритет ще бъдат обсъждани планове, които: сплотяват повече от три институции или организации, интензивно участващи в реализирането на плана и оферират над 50% личен финансов принос, като дават опция за достъп до познания и насърчаване на умения на повече хора.
Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени до 22 март 2019 година на уеб страницата на Фондация „ Русе – град на свободния дух “ - www.free-spirit-city.eu.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР