Фондация „Русе – град на свободния дух“ обяви класирането от

...
Фондация „Русе – град на свободния дух“ обяви класирането от
Коментари Харесай

Русенска фондация финансира 23 проекта по програма „Знание и растеж“

Фондация „ Русе – град на свободния дух “ разгласи класирането от състезанието за планове по стратегия „ Знание и напредък “ за 2019 година Проявата е по самодейност на Фондация „ Русе – град на свободния дух “ с поддръжката на Фондация „ Еконт “. По програмата за 2019 година са утвърдени 23 плана, които ще получат финансиране на обща стойност 107 299,38 лева , а общата стойност на плановете е 197,913,83 лева Одобрените планове са в следните области: просвета, обучение, нови технологии, личностно израстване и история.
С преимущество бяха прегледани планове, сплотяващи повече от три институции или организации, оферират над 50% личен финансов принос и дават опция за достъп до познания и насърчаване на умения на допустимо оптимален брой хора.
Сред участващите 27 претенденти, (някои с повече от 1 проект) бяха: Русенски университет „ Ангел Кънчев “, локални учебни заведения, учебни настоятелства, читалища, както и неправителствени организации от Русе, София, Варна и Своге. Постъпилите във фондацията общо 39 плана са на обща стойност 407 756,50 лева Исканата от Фондация „ Русе – град на свободния дух “ сума е в размер на 227 717,77лв.
Пълният лист с утвърдените за финансиране планове, е оповестен на уеб страницата на Фондацията – www.free-spirit-city.eu
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР