Фондация Радостина Константинова http://radostinakonstantinova.org/ , чиято мисия е да подпомага

...
Фондация Радостина Константинова http://radostinakonstantinova.org/ , чиято мисия е да подпомага
Коментари Харесай

Стартират номинациите за разследваща журналистика на фондация Радостина Константинова

Фондация " Радостина Константинова " http://radostinakonstantinova.org/, чиято задача е да подкрепя младите публицисти и тяхното професионално израстване, и през тази година ще връчи огромната премия за проверяваща публицистика на името на Радостина Константинова, един от основателите на демократичния щемпел у нас след 1989 година.

В известието на фондацията се споделя:

За нас ще бъде чест надарени български публицисти от медиите, които ръководите, да аплайват със свои следствия или да предлагат свои сътрудници. Разследванията би трябвало да са публикувани в печатна или електронна медия в интервала от 1 април 2019 година до 30 март 2020 година и да са подписани с действителните имена на създателите.

Годишните награди за проверяваща публицистика на фондация " Радостина Константинова " ще бъдат оповестени на 11 май 2017 година на интернет страницата на фондацията www.radostinakonstantinova.org и в известие до медиите, а в случай че епидемиологичната конюнктура разрешава, ще се състои и публична гала за връчване на премиите. Победителят ще получи плакет, направен от Георги Чапкънов и парична премия в размер на 3000 лв.. Журито може да присъди и поощрителни награди в размер на 500 лева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР