Фондация, присвоила си името Има такъв народ събира пари от

...
Фондация, присвоила си името Има такъв народ събира пари от
Коментари Харесай

Измислена фондация „Има такъв народ“ трупа пари на гърба на Слави

Фондация, присвоила си името „ ИТН " събира пари от името на Слави Трифонов. Измамниците желаят преводи в левове и евро за поддръжка на българите у нас и в чужбина. Колко подведени до момента са дали пари, за момента няма изясненост.

" Нямаме нищо общо! Това е машинация! ",  бе безапелационен заместникът на Трифонов в партията Тошко Йорданов.

" Фондации има подобен народ “ е организация за поддръжка на българите в чужбина, записана според законите на Република България. Ако желаете да дарите средства за нашите дела за смяна, правдивост и заслужен живот в родината, можете да го извършите посредством банковите ни сметки “, пишат измамниците. За спомагателна пропаганда в изявленията на фондацията има фотоси на Слави Трифонов, както и обидни колажи на досегашните ръководещи с мнения за нежеланото положение на пенсионерите и фотоси на инвалиди, паралелно до усмихнати политици. Страницата за спомагателна меродавност разгласява и мобилен телефон за връзка, само че няма нито една квитанция за предадено от някого подаяние.

От „ ИТН “ бяха безапелационни, че не стоят зад сходни платформи. „ Разбира се, че нямаме нищо общо с това. Не сме ние и не знаем кои са тези измамници “, възмутено разяснява пред " България Днес " Тошко Йорданов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР