Фондация Победи рака“ получи дарение в размер на 55 000

...
Фондация Победи рака“ получи дарение в размер на 55 000
Коментари Харесай

55 000 лв. чрез биткойни повече за борба с рака на гърдата

Фондация „ Победи рака “ получи подаяние в размер на 55 000 лева с помощта на фондация „ Битхоуп “, която посредством платформата си употребява криптовалута за финансирането на разнообразни дела в областта на опазването на здравето, образованието и софтуерните нововъведения.
Дарението от 3.6105 биткойна е направено от един от най-авторитетните покер портали в Съединени американски щати, употребяващи криптовалута.
Става ясно, че средствата са събрани посредством благотворителни онлайн шампионати, провеждани през октомври - Световният месец за битка с рака на гърдата. 
Ракът на гърдата е преди всичко по периодичност на онкологична заболеваемост при дамите и съставлява 27.3% от всички злокачествени болести при тях.
Фондация „ Победи рака “ е основана през 2018 година и е записана в социална изгода. Тя стои зад плана CancerCare.bg - първата в България уебплатформа за онкологични болести, която дава изчерпателна и достоверна информация за рак, наблюдава пътя на пациента - от признаците, през диагнозата, до лекуването и интервала след него.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР