Фондация Медийна демокрация представя днес от 11 ч. анализ на

...
Фондация Медийна демокрация представя днес от 11 ч. анализ на
Коментари Харесай

Фондация Медийна демокрация представя анализ на отношенията между медиите и политиката у нас

Фондация " Медийна народна власт " показва през днешния ден от 11 ч. разбор на връзките сред медиите и политиката по отношение на митингите през 2020 година и парламентарните и президентските избори през 2021 година, оповестиха уредниците.

" Решихме, че историческият миг е подобаващ да поканим разнообразни като позиция одобрени специалисти, с които дружно да представим свои тези за връзките сред медиите и политика в продължение на три избора за парламент и един за президент в отговор на голям брой незададени и няколко заложени въпроса: Какво се промени във връзката медии-власт от лятото на предходната година до момента? Как поредицата от избори повлия върху медийното държание? Успяха ли медиите да бъдат ефикасни при образуване на изборните настройки? Сблъскаха ли се интерпретациите на политиката в обичайните медии и в обществените мрежи? Налице ли е начало на изцяло възстановяване на медийната среда в България ", споделиха от " Медийна народна власт ".

Своите тези ще показват: проф. Нели Огнянова, проф. Ивайло Дичев, доцент Огнян Минчев, доцент Георги Лозанов, доцент Орлин Спасов, Николета Даскалова, Мария Черешева и Юлия Роне.

Събитието може да се наблюдава в на адрес:

https://us02web.zoom.us/j/85798875946?pwd=WGZST2NaNFp1c0Zqbmc0Ynh2TDJhUT09 (Meeting ID: 857 9887 5946, Passcode: 836040).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР