Фондация „Кремена и Кирил Домусчиеви“ съвместно с КРИБ и „Ред

...
Фондация „Кремена и Кирил Домусчиеви“ съвместно с КРИБ и „Ред
Коментари Харесай

От СО благодариха на Фондация Кремена и Кирил Домусчиеви за благотворителната кампания Солидарност с щипка любов

Фондация „ Кремена и Кирил Домусчиеви “ взаимно с КРИБ и „ Ред Девил Кетъринг “ започва през април благотворителна акция „ Солидарност с щипка обич “ за ежедневна доставка на домашно приготвена храна - 2 ястия, 7 дни в седмицата.

Кампанията е ориентирана и оказва помощ на към 300 индивида от обществени институции на територията на Столична община, които се намират настрана от фокуса на нормалното публично и дарителско внимание - Звено "Майка и бебе " ЦОП – гр. София; Кризисен център за деца и дами, потърпевши от домашно принуждение „ Света Петка “; Център за спешно настаняване на бездомни хора; Център за лица с ментална назадничавост в Подгумер; Възрастни хора, които нямат опция да излизат от домовете си и са мъчно преносими - взаимно с храм „ Св. Св. Кирил и Методий “, гр. София.



По мотив благородното дело от Столична община благодариха Фондация „ Кремена и Кирил Домусчиеви “ с писмо.



Братя Домусчиеви с дарения за лечебните заведения в Разград, Исперих и Кубрат

"От името на хората в риск и потребност, ползващи услугата на Столична община в Дом за пълнолетни лица с умствена назадничавост и Център за спешно настаняване на бездомни лица, от името на личния състав на обществените услуги на Столична община и от свое име, Ви изричам най-сърдечни благодарности за скъпата помощ за обезпечаване на подготвена храна с начална дата 09.04.2020 година и поддръжка за обгрижването на хората и реализиране на цялостната ни активност ", написа заместник-кметът на Столична община Албена Атанасова.



"Първоначалната концепция беше да помогнем на тези институции по време на рецесията от Covid19 и следствията по-късно, само че имаме вяра, че сходни начинания би трябвало да се вършат непрекъснато и целогодишно! Трябва по-често да демонстрираме съпричастност и човещина към хората, които в действителност имат потребност да им се подаде ръка! ", описват от Фондацията.

Всеки, който има опция и предпочитание може да се включи като направи своето подаяние непосредствено по банков път (сметка на Фондацията приложена по-долу) или да оставите избраната от вас сума в брой:



Биовет, гр. Пещера - Ружа Чапарова и/или Мария Николова
Биовет, гр. Разград – Сабрие Мустафова
Хювефарма – Йорданка Гергова и/или Диана Иванова
Лудогорец – Николета Георгиева

БМФ Порт Бургас – Светла Маринова
Параходство БМФ – Ралица Богоева и/или Иванка Гърнева
Балкан и Балканвело – Дарина Тодорова
Нова Броудкастинг Груп – Биляна Медарова

СМЕТКА ФОНДАЦИЯ:
ФОНДАЦИЯ КРЕМЕНА И КИРИЛ ДОМУСЧИЕВИ
IBAN: BG23BPBI81701603727039
SWIFT: BPBIBGSF
Валута: BGN



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР