Фондация Играй с Развитие ще помага на млади таланти в

...
Фондация Играй с Развитие ще помага на млади таланти в
Коментари Харесай

Фондация Играй с Развитие ще помага на млади таланти

Фондация " Играй с Развитие " ще оказва помощ на млади гении в пет спорта: футбол, баскетбол, волейбол, водна топка и хандбал. Тя е учредена от Александър Александров - основен управител на Корпорация " Развитие ", и Николай Кръстев - основен редактор на списание " Спринт ".

Клубовете ще могат да аплайват с планове, оценени от 3-4-членни комисии от експерти в съответните спортове. Крайното и дефинитивно решение кои планове ще получат финансиране ще взема Управителният съвет на фондацията.

" Опитваме се да следваме международната процедура, че корпорациите би трябвало да способстват на обществото, връщайки на хората част от парите за спорт и потребни действия. Бизнесът печели пари, фондациите събират пари. Това ще създадем с фондация " Играй с Развитие ". Тя обаче няма да финансира, а ще съфинансира планове, съобщи ръководителят на фондацията Александър Александров. " Без помощта на съидейници и сътрудници и най-хубавите планове ще останат във въздуха. "

" Играй с Развитие " дава старт на самодейността с начален капитал от 100 000 лева

На проведените от фондацията търгове с предмети и екипировка на известни спортисти Александров ще се включи с фланелки на Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

" Фондацията ще съфинансира особено и единствено детско-юношески клубове най-много в трите невралгични отсеци - екипировка, подготвителни лагери и участия в надпревари у нас и в чужбина. Практика е в множеството клубове активността им да се реализира само от таксите, които заплащат родителите. Не всички родители обаче имат опция. Така половината от състезатели са екипирани, огромна част от тях не могат да заминат. Това тим ли е? Край на тази процедура ще се опита постави фондация " Играй " с Развитие ", съобщи изпълнителен шеф Николай Кръстев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР